Ordu cooks : (Record no. 148848)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00656nam a22002057a 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı TEZARUS
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20240402095814.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan e en |||||||||||||| ||eng||
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9789944565172
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu CY-NiKUTUP
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu CY-NiKUTUP
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
082 00 - DEWEY ONU SINIFLAMA SİSTEMİ
Sınıflama Numarası 641.5956323
Cutter numarası TAN2015
100 ## - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Tan, Aynur Zeren
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Ordu cooks :
Alt Eseradı vb. Regional home cooking /
Sorumluluk Bildirimi Aynur Zeren Tan ; pre. Servet Güngör, Abdullah Özkan
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri Ordu :
Yayınevi Ordu Metropolitan Municipality ,
Yayın Tarihi 2015.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 419 p.:
Diğer fiziki detaylar fotoğ. ;
Boyutları 21 cm.
490 0# - DİZİ BİLDİRİMİ
Dizi Bildirimi Cultural publications ; 9.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Yemek tarifleri
Coğrafi Alt Konu Ordu
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı Dewey Decimal Classification
Materyal Türü Books
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Ödünç Durumu Koleksiyon Kodu Kalıcı Konum Mevcut Konum Kayıt Tarih Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirbaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Satın Alma Notu Materyal Türü
    Dewey Decimal Classification   Yetişkin Bölümü Girne Halk Kütüphanesi Girne Halk Kütüphanesi 02/04/2024   641.5956323 TAN 2015 GH038970 02/04/2024 02/04/2024 Kişisel bağış Books